Op zoek naar je levensmissie

Klanten die bij mij komen om gecoacht te worden, zijn op zoek naar hun missie in het leven. Ze dromen ervan om zich volledig te kunnen ontplooien met alle talenten die ze in zich hebben.

Elke klant is uniek

Elke klant is uniek en heeft iets anders nodig. In een sessie concentreer ik me op jou en laat de informatie die op dat moment relevant is naar mij toekomen. Tezamen met vragen van jouw kant is dit de basis voor ons gesprek.

Technieken

Naast reguliere coachingstechnieken maak ik gebruik van healing- en visualisatietechnieken. Bijvoorbeeld om blokkades aan te pakken en ter ondersteuning van je proces. Aanvullend maak ik gebruik van je persoonlijke horoscoop.

Trajecten

Mijn coachingsprogramma's hebben een duidelijke opbouw en we werken naar een doel. Ik bied structuur, helderheid en inzicht. Je hoeft niet langer te zoeken om antwoord te krijgen op vragen als:

  • Welk werk past bij mij?
  • Wat is mijn levensbestemming?
  • Waar draait het voor mij om?
  • Wie ben ik echt?
  • Hoe kan ik trouw zijn aan mezelf en tegelijkertijd in verbinding blijven met mijn geliefden?

Antwoord hierop geeft richting, focus en heel veel rust.

Voor het Back on Track Vip Loopbaan Traject maak ik gebruik van de Life Mission Keys methode, ontwikkeld door Henriette Hackenberg. Lees meer over wat  deze methode inhoudt bij het Back on Track Vip Loopbaan Traject op de pagina Aanbod.

Kaartreadingen

Naast loopbaantrajecten kun je bij mij ook terecht voor kaartreadingen. Bijvoorbeeld als je snel antwoord wilt hebben op een vraag of ter ondersteuning van je proces. Het zijn kaarten die ontwikkeld zijn door Henriette Hackenberg, zeer accurate antwoorden geven en waar ik heel graag mee werk.