don't worry

Het afgelopen jaar was voor mij geen gemakkelijk jaar. Financieel liepen de zaken niet zo vlot, ik maakte me zorgen over mijn ouders en schoonouders en de gezondheid van mijn kind en zelf wist ik ook niet zo goed meer waar ik mee bezig was waardoor ik van de zomer in plaats van in de zon in de put zat. En toch op het moment dat je denkt: slechter dan dit kan het niet worden werd het weer lichter aan de horizon.

Belangrijk is: volhouden, blijven geloven in jezelf, doorgaan maar ook anders naar de dingen kijken en soms een onverwachtse beslissing nemen.

December is de maand om terug te kijken en te evalueren of je verwachtingen zijn ingelost. Meestal, bij mij in ieder geval, is het zo dat er weinig terecht is gekomen van mijn plannen en voornemens. Dat geldt zeker voor dit jaar. Het is compleet anders gegaan. Moet je dan helemaal niets meer plannen? Daar ben ik niet zo zeker van. Het geeft wel een zeker doel en richting aan je leven om een beetje een plan te hebben. Maar je moet het jezelf ook weer niet kwalijk nemen als aan het eind van het jaar je heel ergens anders bent terecht gekomen dan geplant! Wat volgens mij wel helpt is dat je weet wat je levensdoel is. Met dat levensdoel of levensmissie kun je in een jaar allerlei ervaringen opdoen die in dienst staan van je hoogste richting. Soms lijkt het of er geen touw aan vast te knopen is. En toch voelt het of er een hand van bovenaf je een bepaalde richting op duwt.

Hoe is dat voor jou? Heb jij je doelen gehaald voor het afgelopen jaar? Ga jij nieuwe doelen stellen voor het komende jaar? Of ga jij mee met wat er is en laat jij je leiden door die onzichtbare hand die jouw de juiste richting in duwt?

Ik kan me voorstellen dat het je laten leiden door iets dat zo ongrijpbaar is schrik geeft. Ik kan jou leren daar vertrouwen in te krijgen zodat het naast het stellen van duidelijke doelen voor het nieuwe jaar ook mogelijk wordt vertrouwen te leren hebben dat het goed is om soms van de paden af te dwalen of om onverwachtse beslissingen te nemen. Om te leren luisteren naar je innerlijk kompas en om te leren dichterbij jezelf te komen. Want met je levensmissie voor ogen ga je vol vertrouwen en met een duidelijke richting het nieuwe jaar in.
Vraag jij je af hoe je dat moet aanpakken, waar je moet beginnen?
Wat je moet doen om aan het eind van 2015 tevreden terug te kunnen kijken?

Deze maand ben ik jarig en geef ik een kadootje weg. Iedereen die voor 25 december reageert bied ik een gratis oriënterend gesprek t.w.v. € 97,00 aan. Waarin we bespreken wat jij nodig hebt om het jaar 2015 vol vertrouwen in te kunnen gaan en succesvol te kunnen maken.
Wil jij weten hoe je:
• 2015 succesvol kunt maken?
• Meer vertrouwen krijgt in jezelf
• Zodat je met minder moeite betere resultaten kunt realiseren?
• Meer richting aan je leven kunt geven?
• Of heb je nog andere vragen?
Reserveer dan nu een oriënterend gesprek! Contact

In zo’n oriënterend gesprek bespreken we jouw specifieke vraag en stellen we vast wat jij nodig hebt om het jaar 2015 met meer vertrouwen tegemoet te kunnen gaan

Wil jij zo’n oriënterend gesprek inplannen: vul dan het Contact formulier in. Dan maken we een afspraak. Omdat december ook de maand van de cadeaus is, heb ik een aantrekkelijk aanbod voor je. Zodat niets je tegenhoudt om het nieuwe jaar met meer vertrouwen tegemoet te gaan.

P.S. Wil jij de nieuwsbrief blijven ontvangen? Schrijf je dan nu in: Nieuwsbrief

Deel dit artikel: