moestuin

Ongelooflijk! We stomen met grote snelheid op een hoogtepunt toe. Als je buiten in de natuur bent zie je overal de planten en de bloemen de grond uit schieten. Bloemen die gisteren nog in knop stonden zijn alweer bijna uitgebloeid. Mijn bieten en wortelen in mijn moestuintje schieten zaad nog voordat ik heb kunnen oogsten. Even enthousiast, idealistisch en optimistisch ben ik met van alles en nog wat bezig. Er is afleiding genoeg. Om af en toe doodmoe neer te vallen.

Al gauw komen dan de volgende vragen bij me op: Wat is echt belangrijk? Waar wil ik mijn energie op richten? Wat is eigenlijk hoofddoel en wat zijn bijzaken? Wat wil ik echt? Het thema van de volle maan van 9 juni is groeikracht en verbinding. Er is dus veel actie en energie in de lucht, maar zorg ervoor dat je verbinding blijft houden met wat je echt wilt.  En zorg er voor dat je niet teveel je energie versnippert of van je hoofddoel afdwaalt. En dat je kansen op het juiste moment pakt.

En wat zeggen de kaarten voor deze maand?

To Compose

Zet voor jezelf een duidelijk doel neer voordat je creatief aan de gang gaat. Door losse eindjes met elkaar te combineren kun je een nieuw en perfect geheel maken. Let op kwaliteit. Bekijk je leven van bovenaf en voel goed na welk onderdeel wel en niet werkt.

Wat kun je best vermijden?

The Know-it-all

Wat heb je aan alle wijsheid als je die niet met de wereld deelt? Alle kennis die je in al je levens hebt vergaard pot zich in je op. Je kunt blijven praten over boeken die je hebt gelezen en de informatie gebruiken om anderen te verbeteren. Maar je wordt er alleen maar een wijsneus van. Ga een blog schrijven, organiseer een workshop of ga een lezing houden. De wereld heeft je kennis nodig.

Get going!

Misschien ben je al jaren bezig en heb je het gevoel dat je nog steeds niet helemaal zeker bent van je zaak. Toch is het nu de tijd om je project niet langer uit te stellen. Laat zien wat je kunt!

Kaartreading

Vanwege auteursrechten heb ik ervoor gekozen om de afbeeldingen die bij de kaarten horen niet te tonen op de website.  Ben je toch nieuwsgierig geworden naar wat de kaarten voor jou kunnen betekenen neem dan contact met me op. 

Deel dit artikel: