Isis Walstra

Mijn missie is om dat wat in jou verborgen zit naar boven te halen, zodat jij volledig tot bloei kan komenIsis Walstra

Mijn passie

Coachen van mensen die volledig tot bloei willen komen, nieuwsgierig zijn naar hun unieke levensbestemming en daar aan willen werken, dat is wat ik het liefste doe. Toch heeft het me heel wat jaren gekost om daar achter te komen.

Mijn levenspad

Mijn grootste en diepste wens die ik als kind had was: een Wijze Oude Vrouw te worden. Maar inmiddels had ik me zover aangepast aan dat wat er van mij verwacht werd dat ik mijn diepste verlangen niet meer kon herinneren. Ik doorliep de Universiteit, ik koos voor een richting die me wel leuk leek en nog steeds wist ik het niet. Na een jarenlange zoektocht naar mijn ware zelf en naar mijn levensbestemming, veel ervaring en allerlei verschillende baantjes verder ben ik aangekomen waar ik altijd al zo graag wilde zijn en kan ik mijn ervaring delen en mijn kennis en wijsheid doorgeven.

Ervaring

Ik heb ruime ervaring opgedaan als loopbaan- en re-integratie coach en maak gebruik van verschillende coachingstechnieken.  Mijn energetische gevoeligheid gebruik ik om te reflecteren wie jij bent en wat je hier komt doen. Ik bied precies datgene wat jij op dat moment nodig hebt. Mijn coachingsprogramma's hebben een duidelijke opbouw en we werken naar een doel. Ik bied structuur, helderheid en inzicht.
Tuinhuis

Opleiding

  • Opleiding tot Healer en Reader
  • Klinische Psychologie
  • Jungiaanse Psychologie en Astrologie
  • Diverse coachingsopleidingen
  • Kunstgeschiedenis en Archeologie

Natuur

Ik ben er achter gekomen dat ik het heel prettig vind om groen om me heen te hebben. Ik ga vaak naar buiten en ook met cliënten ben ik regelmatig in de natuur te vinden. Op de foto zie je mijn tuinhuis  waar ik regelmatig naar toe ga. Een heerlijke plek om tot rust te komen. En een goeie plek om af te spreken met mijn cliënten.

Overig

Verder vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd Chinees te leren, sieraden te maken, te lezen, te wandelen met mijn oppashondje en samen te zijn met mijn man en puberzoon. Daarnaast werk ik als mantelzorger voor ouderen en ben ik vrijwillig loopbaantrainer en -coach voor het FNV.