hartenkreten

Marjo

Al jaren, of om precies te zijn elke 4 jaar, val ik van burn-out in burn-out. De laatste keer dat ik weer soortgelijke klachten kreeg, bleek het een zware depressie te zijn. Na de bedrijfsarts, een psycholoog en medicatie (kon echt niet anders) bij de psychiater, was ik het spoor totaal bijster. Een burn-out, daar kon ik nog mee dealen, maar een zware depressie? Ik? Ik kon het niet geloven en het gat was behoorlijk zwart en diep. Het hielp niet echt dat de meeste mensen in mijn omgeving ook zeiden: Jij? Dat kan niet, jij bent altijd vrolijk en blij.....

Aangezien ik al vele soorten hulp had gehad de afgelopen jaren, wist ik dat ik wat anders nodig had. "Toevallig" kwam Isis weer op mijn pad. Ik had eerder kennisgemaakt met haar Card readingen en daar was ik behoorlijk van onder de indruk.

Isis heeft mijn geknakte persoonlijkheid opgeraapt en is samen met mij aan de slag gegaan met de Keys. Deze keys gaven mij weer richting en sturing. Ik voelde me begrepen, kon mijn verhaal kwijt en vond langzamerhand mezelf weer terug. Wat ben ik blij met dit resultaat en wat was het ontzettend fijn om Isis als steunende kracht steeds in de buurt te hebben. In mijn geval is dat figuurlijk gesproken, want we wonen ver bij elkaar vandaan. Toch is dat geen belemmering geweest. Mede dankzij Social Media en goede afspraken hebben we waardevolle sessies gehad. Ik kan nu zeggen dat ik mezelf weer heb teruggevonden en dat maakt me erg gelukkig.

Marjo, 59 jaar

"Isis heeft mij geholpen met een levensvraag waar ik al heel lang mee rondliep. Dit deed zij op een respectvolle en liefdevolle manier. Wat mij het meest trof wat de accuraatheid en snelheid waarin zij tot de kern kwam. Na het volgen van het Back on Track traject heb ik mijn leven een nieuw verhaal gegeven en durf ik mijn passie meer toe te laten."
Esperanza, 51 jaar

"Alle belemmeringen worden zichtbaar gemaakt, zodat ze kunnen worden aangepakt en ik weer verder kan."

"Als ik met jou praat worden alle gebieden geraakt, het verstand, de emotie, zingeving en spiritualiteit. Mijn leven heeft meer richting en zin gekregen."

"Jouw aanpak vind ik down to earth, direct, soms confronterend en het belangrijkste: je raakt de kern van waar het echt om gaat. Schijnbaar zonder moeite."

"Ik voel me gezien, eindelijk iemand die me begrijpt!"

Arjan, 48 jaar

Mignon

"Dit is een buitengewoon traject en unieke ervaring! Ik heb een beter inzicht gekregen in de processen waar ik mee bezig ben en kan er nu bewuster mee om gaan. Ik heb het gevoel dat ik iets te doen heb op aarde, dat ik nut heb, dat ik aan het groeien ben en dat gevoel heb ik heel lang gemist. Ik voel me weer verbonden met mijn levensenergie."

"Vanaf de dag dat ik besloot dit traject te gaan doen, lijkt het alsof mijn leven zich meebeweegt met mijn open houding voor verandering, voor nieuwe kansen die zich voordoen, kansen die passen bij mij. Van eerst een gevoel van stilstand in mijn leven, zit ik nu midden in de stroom. Ik ging een boek schrijven, ik spreidde mijn vleugels uit, een nieuw huis kwam op mijn pad.”

“Jij maakt helder waar het voor mij in de kern om draait.”
Mignon, 45 jaar

Massimo

"I was desperate. I just got divorced, lost my house, lost the children and had problems at work. I did not know where to get help and normal doctors could not help me. I needed a doctor of the soul. At first the sessions brought relief and it felt like at every session a big bag of heavy weight was removed from my shoulders. What a relief!"
Massimo, 62 jaar

Henriette

"Als ik met één woord Isis moet omschrijven dan is dat 'helder'. Isis kijkt door alle mist heen en gaat direct naar de kern. Op een liefdevolle en wijze manier legt zij uit wat er zit onder al die onverklaarbare kwesties en patronen die jouw leven bepalen.

Door haar invoelend vermogen houdt ze je, op een zachte en vaak humorvolle manier, een spiegel voor. En dan is het aan jou wat je ermee doet. Als je de informatie echt kunt ontvangen blijft dit stof tot nadenken en vooral van navoelen, voor een hele tijd.

In de afgelopen vijftien jaar heb ik veel met Isis samengewerkt. Ik heb haar mensen zien verder helpen op bijna elk vlak. Als jij voelt dat het tijd is om echt vrij te zijn, dan gun ik jou dat je kennis maakt met Isis."
Henriette, 46 jaar

Marjo

"Lieve Isis, wat ongelooflijk goed is de Cardreading die je voor mijn dochter hebt gedaan. Ze heeft het me laten lezen en ik viel van de ene verbazing in de andere. Het klopte precies!! Door de voorbeelden heeft zij een beter inzicht in haar situatie gekregen en dat is zo waardevol. Nu kan ze de stappen nemen die ze eerst niet duidelijk kon zien en die haar uit haar situatie kunnen halen. Hartelijk bedankt van ons beide."
Marjo, 58 jaar

"Het traject heeft me geholpen om meer helderheid, focus en richting te krijgen in mijn leven en mijn werk. Ik weet nu veel beter wat ik echt wil en dat kan ik gebruiken in mijn nieuwe baan."
Annemieke, 53 jaar

"Isis is een gedreven en hulpvaardige coach in ondersteuning bij veranderingsprocessen en persoonlijke en spirituele groei. Haar kalme persoonlijkheid maakt de toenadering gemakkelijk en prettig. Isis komt snel to the point en geeft op inspirerende wijze de nodige helderheid van de kwestie, met als resultaat bewustwording van handelen voor een juiste balans."
Helen, 46 jaar