Als je wilt veranderen doe het dan nu

Nieuwe maan in Stier

Op 11 mei is het nieuwe maan in Stier. Bij nieuwe maan is het donker aan de hemel, de maan is dan niet zichtbaar en dat wil zeggen dat dit de tijd is om met je aandacht naar binnen te gaan, om alleen te zitten met je gedachten. Het is tevens het begin van een nieuwe cyclus, dus een goeie tijd om intenties neer te zetten, om bijvoorbeeld iets in je leven te veranderen, om iets nieuws te beginnen.

Weten wat je wil

Maar als je er aan toe bent om die stap te zetten helpt het als je precies weet wat je wilt en hoe je nieuwe leven er dan uitziet . Om daar achter te komen moet je contact maken met je eigen innerlijk. Dus als je wilt dat er iets in je leven verandert keer dan naar binnen met je aandacht, neem de tijd om met jezelf te zitten. Vraag rustig wat je nodig hebt om te veranderen en het antwoord zal naar je toekomen. Misschien niet onmiddellijk op dat moment maar zeker wel via je dromen of plotselinge inzichten. Stel jezelf open, laat los en wacht rustig af. Het is niet de bedoeling om daar eindeloos over te blijven nadenken. Het universum wil dat je verder gaat. En het helpt om een plekje te zoeken waar je niet gestoord wordt. 😊

Transformatie

Deze nieuwe maan in Stier krijgt een gunstig aspect van Pluto, dat wil zeggen dat er op diep niveau iets transformatiefs gaande is. Het is een krachtige energie die je gaat helpen om duidelijke keuzes te maken en om echt duidelijk te krijgen wat je echt wil, wat er echt toe doet.

Iets opbouwen

Het teken Stier is een bouwer en kan het lang volhouden. Hij is sterk en duidelijk in wat hij wil en wat hij wil opbouwen en is volhardend om zijn doelen te bereiken. Stier werkt graag aan iets tastbaars, aan luchtfietserij doet hij niet. Een Stier kan ook (te) lang vasthouden aan iets ouds en vertrouwds ook als de houdbaarheidsdatum allang verstreken is.

Wat is jouw toekomst?

Met een sextiel van de nieuwe maan naar Neptunus krijgt de anders wat te vasthoudende Stier een kans om meer op zijn gevoel en intuïtie te vertrouwen en om meer zijn verbeelding te gebruiken. Dit is overigens een energie die niet alleen voor Stieren geldt maar voor iedereen op dit moment. Gebruik je voorstellingsvermogen en durf te dromen. Je kunt zelfs merken dat je beschikt over een verhoogd bewustzijn die je waardevolle inzichten kan bieden. Dit is dus een uitstekend moment om je ideale toekomst te visualiseren of te bedenken. Je wordt gevraagd om duidelijke keuzes te maken om je dromen waar te maken. Hoe ziet jouw leven er in het beste geval uit? Ga voor het hoogst haalbare.

Verandering is nu

Nieuwe manen duren normaal gesproken vier weken tot de volgende nieuwe maan. Maar deze keer eindigt de nieuwe maanfase op 26 mei met een maansverduistering. Dit betekent dat je het beste je nieuwe maanplannen de komende twee weken in actie kunt brengen.

Deel dit artikel: