Skip to content

Gratis verhelderend gesprek

 • Gratis verhelderend gesprek waarin duidelijk wordt waar je op dit moment mee worstelt, wat jij nodig hebt en waar ik je mee kan helpen.

- Kaartreading - Instant helderheid bij terugkerende patronen

 • Snel helderheid bij terugkerende patronen en keuzestress. Dit is een kaartreading op afstand. Uitleg van de getrokken kaarten met betrekking tot jouw situatie en advies voor de komende periode.

  Meer informatie

- Coachingssessie - samen oplossing zoeken voor jouw probleem

 • Coachingsessie waarin we samen aan de hand van jouw vragen werken aan meer duidelijkheid en richting in je leven en een oplossing zoeken voor jouw problemen.

  Meer informatie

- Loopbaantraject - Back on Track voor meer richting en balans in je leven en je werk

 • In dit intensieve loopbaantraject ontdek je alles over jouw persoonlijke levensmissie, je unieke talenten, je potentieel en je valkuilen. Het traject geeft je ook antwoord op de vraag: welk werk past echt bij mij?

  Meer informatie

Wordt (loopbaan)­coaching vergoed?

Overweeg je om een coachingstraject in te gaan? Dan hoeft dat nog niet te betekenen dat je alles zelf hoeft te betalen. Naast het mogelijke voordeel van de aftrekbare particuliere (studie)kosten bij je belastingaangifte, kun je ook via diverse instanties voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen. Afhankelijk van je persoonlijke situatie, kunt je je verzoek…

Lees verder

Meer informatie over het aanbod

Kaartreading - snel helderheid bij terugkerende patronen

In een mail beantwoord ik al je vragen. Het onderwerp maakt niet uit. Zolang het maar geen ja/nee vragen zijn. Nadat je je vraag hebt opgestuurd wordt de reading op afstand gedaan.

Je kunt kiezen uit de volgende kaarten:

 • Self Care & Balance (op een liefdevolle manier krijg je antwoord op je vraag)
 • ​Locks & Blocks (met deze kaarten krijg je een duidelijk antwoord op wat jou blokkeert)
 • Clarity in Relationships (als je duidelijkheid  nodig hebt in je relatie)
 • Conscious Business Manager (welke stappen kan ik het beste zetten in mijn werk of bedrijf?)

Je krijgt:

 • Een afbeelding van de getrokken kaarten
 • Uitleg van de kaarten met betrekking tot jouw persoonlijke situatie
 • Advies wat je de komende periode het best kunt doen

 

€ 55,-

Marjo

"Lieve Isis, wat ongelooflijk goed is de Cardreading die je voor mijn dochter hebt gedaan. Ze heeft het me laten lezen en ik viel van de ene verbazing in de andere. Het klopte precies!! Door de voorbeelden heeft zij een beter inzicht in haar situatie gekregen en dat is zo waardevol. Nu kan ze de stappen nemen die ze eerst niet duidelijk kon zien en die haar uit haar situatie kunnen halen. Hartelijk bedankt van ons beide."
Marjo, 58 jaar

Coachingsessie

Sessie van anderhalf tot twee uur waarin we aan de hand van jouw vragen werken aan meer duidelijkheid en richting in je leven en een oplossing zoeken voor jouw problemen.

Onderdeel van de coaching kan zijn een healing sessie. Een healing is een goede ondersteuning van je groeiproces. Oude energie, angsten en blokkades kunnen worden weggenomen. Je krijgt een totale reset van jouw essentiele energie waardoor je sneller en effectiever nieuwe stappen in je leven kunt zetten.

€ 127,-

"Alle belemmeringen worden zichtbaar gemaakt, zodat ze kunnen worden aangepakt en ik weer verder kan. Jouw aanpak vind ik down to earth, direct, soms confronterend en het belangrijkste: je raakt de kern van waar het echt om gaat. Schijnbaar zonder moeite. Ik voel me gezien, eindelijk iemand die me begrijpt!"  Arjan, 48 jaar

Back on Track voor meer richting en balans in je leven en je werk

In dit intensieve traject ontdek je alles over jouw persoonlijke levensmissie, je unieke talenten, je potentieel, en je valkuilen.

Het traject geeft je ook antwoord op de vraag: welk werk past echt bij mij? Waar kan ik me het best op richten en wat kan ik beter achter me laten? Het leert je beter te focussen waardoor je gerichter aan je doelen kunt werken. Langzaam maar zeker bouw je aan een solide structuur en een stevig fundament.

Methodiek

Het traject is persoonlijk en toegespitst op wat jij nodig hebt. Ik combineer methodieken uit de reguliere loopbaanbegeleiding met de Life Mission Keys Methode.

 

Wat houd deze methode in?

Deze methode geeft meer richting en balans aan je leven en je werk. Je ziel heeft twee thema’s gekozen voor dit leven. De combinatie van deze twee thema’s bepaalt wie jij bent en waar je goed in bent. Het biedt informatie over je interesses, je drijfveren, je mogelijkheden en je valkuilen.

Met de Life Mission Keys Methode ontdek je de twee thema’s die de koers in je leven bepalen: jouw levensmissie, jouw ‘Sleutels’.

Op een diep niveau herken je deze thema’s. Dit brengt een proces op gang dat veel aspecten in je leven raakt:

Innerlijk:

 • Je voelt je meer in balans, je bent beter gegrond en zelfverzekerder

Relaties:

 • Je relatie met jezelf en anderen verbetert omdat je nu weet wie jij bent, wat jij wilt en wat jij nodig hebt
 • Je hoeft niet langer aan de verwachtingen van anderen te voldoen

Werk:

 • Jouw persoonlijke Sleutels geven richting en focus – Je weet nu waar je je het best op kunt richten en wat je maar beter achter je kunt laten.
 • Je kunt gerichter aan je doelen werken

 

Dit traject bevat:Back on Track methode

 • Uitgebreide kennismaking en bepaling van jouw wensen en jouw doelen.
 • Bepaling van jouw Keys (welke Keys horen bij jou?)
 • Uitgebreide tekst en uitleg over jouw Keys en de zuilen waartoe zij behoren
 • 2 x inwijdingen 1 voor elke Key
 • 2 x integratie healingen 1 per Key
 • 2 x coachingsgesprekken
 • Thuisopdrachten
 • Toegang tot de speciale Facebook gemeenschap
 • Online ondersteuning

Naast de reguliere loopbaancoaching worden de sessies ondersteund door visualisaties, geleide meditaties, healingen, kaartreadingen en je geboortehoroscoop.

Online

Het traject is ook goed online te volgen. Healingen, readingen en coachingsgesprekken kunnen prima op afstand worden gedaan.

Commitment

Dit traject vereist toewijding en aandacht. Je krijgt de beschikking over een serieuze, toegewijde coach die je helpt om over hobbels heen te komen, keuzes te maken en stappen te zetten.

Iedereen die dit traject gedaan heeft zegt dat er een leven vóór en een leven na de Keys is. Je staat aan het begin van een spirituele reis die nooit af is. Je bewustzijn groeit.

Deelname

Om aan dit traject te kunnen deelnemen is er vooraf een gratis kennismakingsgesprek waarin gekeken wordt of dit het juiste traject voor je is.

Gespreide betaling

Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen.

 

€ 697,-

"Dit is een buitengewoon traject en unieke ervaring! Ik heb een beter inzicht gekregen in de processen waar ik mee bezig ben en kan er nu bewuster mee om gaan. Ik heb het gevoel dat ik iets te doen heb op aarde, dat ik nut heb, dat ik aan het groeien ben en dat gevoel heb ik heel lang gemist. Ik voel me weer verbonden met mijn levensenergie."  

Mignon, 45 jaar

"Het traject heeft me geholpen om meer helderheid, focus en richting te krijgen in mijn leven en mijn werk. Ik weet nu veel beter wat ik echt wil en dat kan ik gebruiken in mijn nieuwe baan."

Annemieke, 53 jaar

Mis nooit meer een blog!

Ontvang, ter ondersteuning van je spirituele proces en je dagelijkse leven, elke maand bij Volle en bij Nieuwe Maan mijn blog in je mailbox.

Isis Walstra

Scroll To Top