Mijn passie

Coachen van mensen die volledig tot bloei willen komen, nieuwsgierig zijn naar hun unieke levensbestemming en daar aan willen werken, dat is wat ik het liefste doe. Toch heeft het me heel wat jaren gekost om daar achter te komen.

 Mijn grootste en diepste wens die ik als kind al had was: een Wijze Oude Vrouw te worden. Maar pas rond mijn dertigste ben ik aan “soulsearching” gaan doen en heb ik heel wat therapieën en cursussen gevolgd die mij daarbij konden helpen.

Inmiddels had ik me zover aangepast aan dat wat er van mij verwacht werd dat ik me niet meer herinnerde een Wijze Oude Vrouw te willen worden. Ik doorliep de Universiteit, ik koos voor een richting die me wel leuk leek en nog steeds wist ik het niet. 

Na jarenlange ervaringen in alle richtingen van ruimte en tijd, ben ik aangekomen waar ik altijd al zo graag wilde zijn. Alle puzzelstukjes zijn bij elkaar gekomen. Nu kan ik mijn ervaring delen en mijn kennis en wijsheid doorgeven.

Ervaring

Ik heb ruime ervaring opgedaan als loopbaan- en re-integratie coach en beschik over verschillende coachingstechnieken en -methodieken.  Mijn energetische gevoeligheid gebruik ik om te reflecteren wie jij bent en wat je hier komt doen. Ik bied precies datgene wat jij op dat moment nodig hebt . Alles zit al in jou, ik hoef het alleen nog maar aan je te laten zien. Mijn coachingsprogramma's hebben een duidelijke opbouw en we werken naar een doel. Ik bied structuur, helderheid en inzicht.

 

CV

  • Opleiding tot Healer en Reader
  • Klinische Psychologie 
  • Jungiaanse Psychologie en Astrologie
  • Diverse coachingsopleidingen
  • Kunstgeschiedenis en Archeologie

 

Als je het gevoel hebt dat je vast zit en je hebt geen idee hoe je daar weer beweging in kunt krijgen dan ben je bij mij aan het juiste adres. Iedereen die bij mij komt om gecoacht te worden is op zoek naar zijn of haar bestemming in het leven. Dus als je het gevoel hebt dat er meer is maar je weet niet wat of hoe dan is het nu de tijd daar wat aan te doen.

Natuur

Ik ben er achter gekomen dat ik het heel prettig vind om groen om me heen te hebben. Ik ga vaak naar buiten en ook met cliënten ben ik regelmatig in de natuur te vinden. Mijn coachingspraktijk bevindt zich op tuinpark Eigen Hof in Sloten. 

Wil jij weten wat jouw Unieke Levensbestemming is?

Neem Contact met me op en krijg helder wat jouw hoogste doel is in het leven.