In 7 stappen meer focus, richting en betekenis in je leven

Voor het Back on Track Viptraject maak ik gebruik van de unieke Life Mission Keys methode, ontwikkeld door Henriette Hackenberg.

Wat houd deze methode in?

Voordat je op Aarde kwam, heeft je Ziel 2 thema’s gekozen voor dit leven. De combinatie van deze 2 thema’s bepaalt wie jij bent en waar je goed in bent. Het biedt informatie over je interesses, je drijfveren, je mogelijkheden en je valkuilen.  

Met de Life Mission Keys Methode ontdek je de 2 thema’s die jouw Levensmissie bepalen. Dat zijn jouw ‘Sleutels’.

Uit ervaring is gebleken dat je op een diep niveau deze woorden herkent. Het resoneert met je Ziel en brengt een proces op gang waarvan de ontwikkelingen veel aspecten raken in je leven: 

 • Je voelt je meer in balans, je bent beter gegrond en zelfverzekerder
 • Je relatie met anderen verbetert omdat je nu weet wie jij bent, wat jij wilt en je duidelijk kunt maken wat jij nodig hebt
 • Je bent vrij om je eigen keuzes maken – je hoeft niet langer aan verwachtingen te voldoen

Back on Track Vip Loopbaan Traject

In dit intensieve traject ontdek je alles over jouw persoonlijke levensmissie, je unieke talenten, je potentieel, je valkuilen (en hoe je die kunt vermijden). Dit traject bevat:

 • Uitgebreide kennismaking en bepaling van jouw wensen en jouw doelen.
 • Bepaling van jouw Keys (welke Keys horen bij jou?)
 • Uitgebreide tekst en uitleg over jouw Keys en de zuilen waartoe zij behoren
 • 2 x inwijdingen 1 voor elke Key
 • 2 x integratie healingen 1 per Key
 • coachingsgesprekken
 • Thuisopdrachten
 • Toegang tot de speciale Facebook gemeenschap  
 • Online ondersteuning

De sessies worden ondersteund door visualisaties, geleide meditaties, healingen, kaartreadingen en je geboortehoroscoop.

Focus

Na dit traject ben je veel beter in staat om te kiezen wat jij wilt. Je hebt helder wie jij bent en wat voor jou klopt. Je bent stabieler, beter gegrond en zelfverzekerder. Je hebt een duidelijke visie welke weg jij op wilt gaan, waar het voor jou om draait in dit leven en wat jou bijdrage kan zijn aan het groter geheel. Je leven krijgt meer zin en richting.

Structuur

Dit intensieve Back on Track traject geeft ook antwoord op de vraag: welk werk past echt bij mij? Waar kan ik me het best op richten en wat kan ik beter achter me laten? En het leert je beter te focussen waardoor je gerichter aan je doelen kunt werken. Langzaam maar zeker bouw je aan een solide structuur en een (beter) fundament.

Commitment

Het traject is niet geschikt voor je als je snel resultaat wilt door middel van een handige truc. Er is geen kant en klare oplossing. Dit traject vereist echt commitment en geduld. Je krijgt de beschikking over een serieuze, toegewijde coach (mij Cool) die je helpt om over hobbels te komen, keuzes te maken en stappen te zetten.

Iedereen die dit traject gedaan heeft zegt dat er een leven voor en een leven na de Keys is. Je staat aan het begin van een spirituele reis die nooit af is.

Je bewustzijn groeit.

Online

Het traject is ook goed online te volgen. Healingen, readingen en coachingsgesprekken kunnen prima op afstand worden gedaan.

Deelname

Ben je geïnteresseerd? Neem dan Contact met me op. Om aan dit traject te kunnen deelnemen is er vooraf een kennismakingsgesprek waarin gekeken wordt of dit het juiste traject voor je is.

Wat zeggen klanten?

Dit is een uniek en buitengewoon traject en ervaring!

Ik heb een beter inzicht gekregen in de processen waar ik mee bezig ben en kan er nu bewuster mee om gaan.

Het traject heeft me geholpen om meer helderheid, focus en richting te krijgen in mijn leven en mijn werk.

Ik heb het gevoel dat ik iets te doen heb op aarde, dat ik nut heb, dat ik aan het groeien ben en dat gevoel heb ik heel lang gemist. Ik voel me weer verbonden met mijn levensenergie.

Ik heb mijn leven een nieuw verhaal gegeven en durf passie toe te laten.

Ik weet nu veel beter wat ik echt wil en dat kan ik gebruiken in mijn nieuwe baan.

 

Aanmelden

Om aan dit traject te kunnen deelnemen is er vooraf een kennismakingsgesprek waarin gekeken wordt of dit het juiste traject voor je is. Voor meer informatie en aanmelding neem Contact met me op. Voor de kosten kijk bij Aanbod