Wat ik van mijn klanten hoor

“Ik voel me gezien, eindelijk iemand die me begrijpt!”

“Alle belemmeringen worden zichtbaar gemaakt zodat ze kunnen worden aangepakt en ik weer verder kan.” “Als ik met jouw praat worden alle gebieden geraakt, het verstand, de emotie, zingeving en spiritualiteit. Mijn leven heeft meer richting en zin gekregen.”  (Arjan, 46 jaar)

"Jou aanpak vind ik down to earth, direct (soms confronterend) en het belangrijkste: je raakt de KERN van waar het echt om gaat. Schijnbaar zonder moeite." (Esperanza 49 jaar)

“Vanaf de dag dat ik besloot dit traject te gaan doen, lijkt het alsof mijn leven zich meebeweegt met mijn open houding voor verandering, voor nieuwe kansen die zich voordoen, kansen die passen bij mij. Van eerst een gevoel van stilstand in mijn leven, zit ik nu midden in de stroom. Ik ging een boek schrijven, ik spreidde mijn vleugels uit naar een andere werkomgeving zonder mijn oude werkomgeving los te hoeven laten, een nieuw huis kwam op mijn pad.” (Mignon, 43 jaar)

“Jij maakt helder waar het voor mij in de kern om draait.” 

 

"Isis heeft mij geholpen met een levensvraag waar ik al heel lang mee rondliep.Wat mij het meest trof was de accuraatheid en snelheid waarmee zij tot de kern kwam."

 

"I was desperate. I just got divorced, lost my house, lost the children and had problems at work. I did not know where to get help and normal doctors could not help me. I needed a doctor of the soul.At first the sessions brought relief and it felt like at every session a big bag of heavy weight was removed from my shoulders. What a relief!" (Massimo)

“Ik heb bij Isis het Back-on-Track programma gedaan (Life Mission Keys). Het heeft me ontzettend veel gebracht op allerlei vlakken in mijn leven. Vooral de blik waarmee ik naar mijn bezigheden kijk en hoe ik met bijvoorbeeld werksituaties en -keuzes om ga, is veranderd. Ik zag mijn Keys terug in de keuzes die ik heb gemaakt en in de dingen die ik heb gedaan in mijn leven. Vanaf de dag dat ik besloot dit traject te gaan doen, lijkt het alsof mijn leven zich meebeweegt met mijn open houding voor verandering, voor nieuwe kansen die zich voordoen, kansen die passen bij mij. Van eerst een gevoel van stilstand in mijn leven, zit ik nu midden in de stroom. Ik ging een boek schrijven, ik spreidde mijn vleugels uit naar een andere werkomgeving zonder mijn oude werkomgeving los te hoeven laten, een nieuw huis kwam op mijn pad. Afgelopen periode werd het weer een beetje spannend voor me met weer nieuwe keuzemomenten en heb ik een terugkom -sessie bij Isis gepland. In 1 enkele sessie zijn alle knopen weer ontward, is mijn blik weer helder, ik snap waarom een bepaalde keuzemogelijkheid mij de zenuwen geeft en weet wat ik kan doen om met de stroom mee te gaan, te groeien en mijzelf hierin te ondersteunen zodat het ook leuk is:). Dit is waar Isis heel goed in is, zij is helder, praktisch, aanvoelend en weet precies de juiste woorden en diepgang te vinden waar ik mee verder kan. Mijn leven gaat veel soepeler, het is niet persé makkelijk want ik onderneem nieuwe, onbekende dingen, maar ik weet en voel dat ik bezig ben met de dingen waar ik heel graag mee bezig wil zijn. En het gebeurt!” (Mignon)